Serveis

Serveis

Destrucció puntual d’arxius

Dins del món de la destrucció del paper confidencial, la nostra tasca principal és el buidat d’arxius de tota aquella documentació que amb el pas del temps s’ha anat acumulant, com ara factures, nòmines, currículums, ofertes, pressupostos, informes… i que un dia o altre s’han d’eliminar.


Contenidors Camprubí fem la recollida i la destrucció certificada de tota la documentació acumulada. El nivell de destrucció és segons normativa europea. Els documents queden totalment il·legibles i n’és impossible la seva recuperació.


Un cop destruïda tota la documentació, es fa la corresponent certificació i el paper triturat es lliurarà a un gestor autoritzat de residus per al seu reciclatge.

 

Serveis

Destrucció periòdica de documents

Oferim un servei de destrucció per a papers del dia a dia, que són aquells als quals no donem cap importància, però que tenen alguna dada que ens pot comprometre i que, llençat de manera imprudent a les escombraries, pot comportar algun disgust a l’empresa.


Per a aquest servei, disposem d’uns contenidors tancats amb clau i amb una ranura a la part superior per dipositar el paper. Són de fàcil maneig i caben a qualsevol lloc de l’oficina. El seu cost és molt reduït i la seva seguretat és reconfortant, ja que cada vegada que es canvia de contenidor de paper es fa el certificat de destrucció complint les normatives europees que la llei exigeix i el paper triturat es lliura a un gestor autoritzat de residus per al seu reciclatge.

 

Serveis

Destrucció de discs durs, telèfons mòbils i suports digitals

A la comarca d’Osona som únics en la destrucció de disc durs, telèfons mòbils i altres suports digitals com CD i DVD, pen drives, targetes de memòria tipus SD i cintes de vídeo i àudio.


Utilitzem una màquina industrial homologada especialment per a la destrucció confidencial d’aquest tipus de suports, ja que una destrucció incorrecta d’aquests dispositius pot fer que la informació pugui ser recuperada a mans de pirates informàtics.

 

Serveis

Destrucció in situ

Per a casos concrets i si el client ho demana, oferim la possibilitat de fer la destrucció confidencial de documents in situ ja que assegura la traçabilitat al 100% i que la destrucció s’ha realitzat amb les màximes mesures de seguretat i confidencialitat. D’aquesta manera també s’elimina totalment el risc de pèrdua o filtració d’informació en la fase posterior de transport i emmagatzematge abans que els documents siguin destruïts en una planta de tractament de residus.

 

Tipus de contenidors

Per a cada servei disposem de diferents tipus de contenidors. Per a la destrucció periòdica de documents, els contenidors són tancats amb clau i amb una ranura a la part superior per dipositar el paper. Són de fàcil maneig i caben a qualsevol lloc de l’oficina.

Serveis

660 L.

Alçada: 995 mm

Amplada: 780 mm

Llargada: 1330 mm

S’utilitza per a la destrucció puntual d’arxius.

Serveis

240 L.

Llargada: 580 mm

Amplada: 750 mm

Alçada: 1000 mm

Capacitat: 90 kg de paper

Ideal per a oficines grans, llocs de treball grans o espais on es gestiona una gran quantitat de paper.

Serveis

120 L.

Llargada: 580 mm

Amplada: 500 mm

Alçada: 1000 mm

Capacitat: 50 kg de paper

Ideal per a oficines o llocs de treball on són necessaris més d’un contenidor i es poden distribuir en diferents punts.

Serveis

70 L.

Llargada: 405 mm

Amplada: 407 mm

Alçada: 610 mm

Capacitat: 20 kg de paper

Ideal per a oficines petites i espais de treball reduïts.